Allmänt, Foto

Måndag

Le mot världen...

Le mot världen, och världen ler mot dig! Det gäller nog inte måndagar, men andra dagar kanske det fungerar?

Helgen svishade förbi, utan att jag gjorde något särskilt. Lördag lekte jag soffkudde, söndag var jag på 80-årskalas. Min morbror fyllde jämnt, och jag råkade träffa en av mina kusiner som bjöd in mig till firandet. Det var faktiskt roligare än jag väntat mig, främst för att det var så kul att träffa kusinerna och deras (mer eller mindre) vuxna barn. Det var många år sedan vi träffades senast.

Idag var det jobbajobbajobba för hela slanten. Jag hade knappt tid att gå hem. Och när jag väl svängde in på gården kom jag ihåg att mobilen låg kvar på jobbet… Eftersom jag använder mobilen som väckare, var det bara att vända om och hämta den. Jag kanske skulle börja sova över på jobbet istället?

Planen för ikväll var att steka köttet jag ska ha till middag imorgon, men jag har inte börjat med det än (klockan är nu efter midnatt, och det är en stor köttbit). Middagsplanerna kommer nog att ändras, känns det som… Vilken tur jag är flexibel vad gäller matsedel! Jag har alltid alternativ att ta till när jag ångrar rätter i mitt urval.

Tvätten har börjat röra på sig. Ja, inte av egen kraft, utan jag har släpat den nedför vindstrappan. Återstår bara att ta den nedför källartrappan också, så kan jag sätta igång och tvätta. Boring snoring, men det måste göras. Och det är roligare att tvätta än att ta hand om torr tvätt.

[tags]måndag, 80-årskalas, kusiner, mobil, matsedel, tvätt[/tags]

2 kommentarer på “Måndag”

  1. Tvätta är terapi! (Ja, nu gör ju tvättmaskinen grovjobbet…) Lättplockade ”duktighetspoäng”!
    Det gäller att ha minimalt med kläder som kräver strykning bara.

Kommentarer är stängda.