Allmänt, Foto

My precioussss…

Ny mobil

Ja, så här ser den alltså ut, min nya mobil. Eftersom det blev en sällsynt dålig bild så kan jag berätta att den är vinröd metallic – mycket läckrare i verkligheten än på just denna bild.

Tyvärr har jag inte igång den än, fastän SIM-kortet har kommit. Det visade sig, när jag ringde före kl 18, att kundtjänst stängt redan kl 17. 😯 Jaaa – happ. Det blir att ta med den till jobbet imorgon och ringa därifrån.* A sitter redan och dreglar över min gamla mobil, som han tror han ska få ärva.**

Jag ville bara visa mobilen åt er. 😉 Nu ska jag återgå till soffan.

[tags]Samsung Galaxy S III[/tags]

*) Tydligen måste SIM-kortet aktiveras, antingen via telefon eller besök i en butik (som ligger drygt 10 mil bort). Jag tänker använda mig av telefonvarianten.

**) Jag tänker föreslå byteshandel: han får min gamla mobil om jag får hans gamla datorskärm. Han tänker köpa en ännu större än den han redan har. Det är inget fel på den, han vill bara ha en större.

4 kommentarer på “My precioussss…”

 1. Grattis till ett bra val!
  Jag har också den telefonen! Älskar den! Fast min är blå.
  Jag hade inga problem med att aktivera SIM kortet. Telefonen startade direkt.

  Sen hände katastrofen 😉 Jag tappade den på en grusväg med skärmen rakt ner i gruset så glaset sprack. Trots att det ska vara mycket starkt glas. Fick byta glas. Men nu fungerar den igen 🙂

  1. Tack! 🙂

   Jag har fattat det som så att jag måste kontakta Phone House för att kunna aktivera kortet. Kanske för att jag förlänger mitt tidigare abbonnemang, eller byter från ett ”vanligt” SIM till ett micro-SIM? Att man inte kan ha samma nummer på två kort samtidigt? Nå, jag ringer dem imorgon från jobbet. Spela roll – jag kan hålla mig en natt till. 😉

   Jag tror jag ska köpa ett skärmskydd, då jag är van ett sedan min tidigare smartphone. Det ska gå lite trögt att glida på skärmen. Den får inte vara för känslig. :mrgreen: Då kanske glaset håller lite bättre när jag tappar min någon gång (för det lär hända)…?

 2. Jag hade skärmskydd!
  Hade lite otur för jag hade bytt hemförsäkring och där ingick inte drulleförsäkring 🙁 Det gör det nu!
  Och Telias försäkring hade jag sagt upp. Den var ju gratis i tre månader från jag köpte telefonen men sen tyckte jag det blev för dyrt. Ja, jävlar vad dyrt det blev när jag fick betala själv.
  Undvik grusvägar 🙂

  Min xperia tappade jag i golv, på vägar… överallt. Batteri och batterilock flög åt olika håll men skärmen höll! Måste haft riktigt otur den här gången.

  1. Ja, om det träffar på precis fel ställe, så…

   Jag hade – under 80-talet – såna där glasögon utan bågar (med skalmar och näsbrygga direkt skruvade i glaset) som var moderna på den tiden. Vi hade en liten hund (korsning chihuahua/dvärgtax) som hoppade upp mot mig när jag böjde mig framåt, och hans nos träffade på precis fel ställe. Glaset sprack – och det blev till att köpa nya glasögon. 🙁 (Vi hade förstås ingen försäkring som täckte den olyckan.)

Kommentarer är stängda.