Allmänt, Foto

Frossat

Tummetott

Eftersom helgens slapphet förenades med chokladfrossa, kan jag återigen bevisa att jag kan få finnar varsomhelst på kroppen. Just idag på tummen! 😯

Min S3:a (ja, jag vet, det var ett jäkla tjatande om den) ligger på laddning, så jag kan börja leka med den så fort SIM-kortet kommit. 😉 Just nu försöker jag komma på hur jag ska föra över telefonboken från den ena mobilen till den andra, men det löser sig nog. Andra har klarat det, så jag fixar det nog också. Annars får jag nöja mig med de två nummer jag kan utantill: A och B. :mrgreen:

Tvätten har inte rört sig närmare tvättstugan under gårdagen, men kanske ikväll? Vi får väl se. (Läs: jag har fortfarande några rena trosor kvar…) Problemet med att tvätta under veckan består mest av torktumlarens opålitlighet. Ibland går den hela programmet, men oftast stannar den efter 10-20 minuter – då får jag springa ner och slå igång den hela tiden. 🙄

Jag tumlar ändå bara en tvätt, den första (bestående av ”smått vitt”, dvs trosor och sockor), då den är så jobbig att hänga. De andra tvättarna består av större plagg, så dem hänger jag på torkstrecket.

[tags]choklad, finnar, telefonbok, tvätt[/tags]

2 kommentarer på “Frossat”

  1. Jag har också en S3:a, jag är väldigt förtjust i den!
    Ett tips kan vara att lägga in dina kontakter på google. Om du går in på din gmail-adress har du kontakter där. Lägger du in där kommer de att synkas med din telefon automatiskt.

    1. Jag hittade en annan enkel lösning: jag importerar alla kontakter från SIM-kortet (där jag sparat dem) till den gamla mobilen.
      Sedan – när nya kortet är aktiverat – sätter jag i det i gamla mobilen och importerar till SIM-kortet. Därefter är det bara att plocka ur kortet, bryta ur microkortet och sätta i den nya mobilen. Två klick och ett bryt. 😉

Kommentarer är stängda.