Allmänt, Foto

Upplyst

Lampor

Idag har jag gjort – om möjligt – ännu mindre än igår. 😉 Det mest ansträngande jag gjort under dagen är att byta ut diverse glödlampor, från ”gamla vanliga” lampor till lågenergi/LED. Jag måste ju säga att LED är att föredra, då de tänds helt & hållet på en gång, medan lågenergi dröjer en stund och sedan inte tänds till full styrka förrän efter ännu en stund.

Tur att A kom förbi! Jag har bytt lampor på toa (har en ”ramp” med fem lampor där) och de började flimra när de fick full ljusstyrka!?! Som tur var kunde A tala om att de flimrade för honom också – jag trodde jag höll på att svimma, att det var därför det flimrade… 😯

Tvätten har fortfarande inte flyttat sig nedför källartrappan, men helgen är inte över än. Jag drar ut på starten in i det längsta, men får väl bita i det sura äpplet senare ikväll.

Och trots att det är skyltsöndag med tillhörande julmarknad idag, har jag inte alls varit ut på stan och shoppat/spanat in julklappar/trängts med folk. Det är så skönt att slippa, när juniorerna blivit stora och kan gå på julskyltning själva (och köpa det de ser). Jag får vila några år nu, innan barnbarnen börjar trilla in. 😉

[tags]glödlampor, lågenergi, LED, skyltsöndag[/tags]