Allmänt

Lördag

Idag har jag inget foto. Jag plockar och pysslar, men inte med julsaker – vilket många verkar ha börjat med – utan med allt möjligt annat. Det kallas ”rensa i köket” och består (hittills) mest av att plocka ur mina IKEA-påsar som samlats efter de senaste besöken. Jag plockar alltid upp de saker jag behöver direkt och så blir resten kvar till ”sen” – och nu är det ”sen”!

Som en följd av att jag rensar i köket, har jag kommit på att jag vill möblera om i vardagsrummet. Igen. 🙄 Det var inte länge sedan sist, och då ”råkade” jag montera isär en Billyhylla – utan att tömma den först. Ingenting gick sönder, och hyllan gick att montera ihop igen, men jag är inte helt säker på ifall den gillar att bli flyttad ett varv till.

Om ni inte vet vad ni ska köpa för julklapp till mig i år, så önskar jag mig två nya tresitssoffor i skinn, gärna ljusbruna. :mrgreen: Alternativt sådana fåtöljer/soffor man kan fälla ut så man ligger när man sitter – ”recliner” tror jag de heter. (Jag behöver två av dem också.)

Middagen är på gång. Jag steker en köttbit i ugnen. Tyvärr kunde jag inte använda ett recept som verkade väldigt gott, och som jag sparat i gömmorna, men jag gjorde en egen variant. Det luktar gott i alla fall! *hungrig*

[tags]plocka, pyssla, rensa, möblera om[/tags]