Allmänt, Dagens outfit, Foto

Dagens outfit

image

Jag måste ju testa att alla appar fungerar som de ska. Nu provar jag lägga in bild i bloggen, men den gör bilden liiite för stor. (Har ställt in rätt storlek på bilden manuellt.) (Måste försöka hitta Har nu hittat var jag ställer in rätt bildstorlek redan från början.)

Dagens outfit består av vit, alldeles för kort, t-shirt under stängd röd plyschkofta. Då ser ingen att t-shirten är för kort. 😉 Lite glitter runt halsen, så var jag klar. Tog inte dunjackan idag heller, trots den arktiska kylan på hela -13 grader.* Vanlig täckjacka duger gott i den temperaturen. Men – notera i almanackan – jag har tagit på långkallingar!

En till sak jag behöver lära mig är var man stänger av autokorrekt i mobilen. Den skriver rent hiskliga meddelanden, som jag hinner posta innan korrläsning… Nu har jag gjort en färdig textremsa, med ”Jäkla autokorrekt!”, att skicka till de som drabbas.

Jag håller på att bli förkyld. I ett par dagar har det ”smakat konstigt” i halsen, mina upphostningar (rökhostan, ni vet) har blivit tjockare, och jag har blivit snorig. När jag steg upp i morse var det dock nysningar som stod på schemat. Herregud, så jag nös! 😯  Gång efter gång efter gång! Det var knappt jag hann dra åt mig andan mellan varven.

Nu känns det bättre, när jag kommit igång och fått mig X antal koppar kaffe. Hoppas förkylningen inte blir värre under veckan, så jag missar julbordet på fredag…

[tags]appar, WordPress, dagens outfit, autokorrekt, förkyld, julbord[/tags]

*) Det känns… konstigt. Nu har det regnat och varit plusgrader vecka efter vecka – och så plötsligt kom en centimeter snö (lagom för att göra marken vit) och kallgrader! 🙂