Allmänt, Foto

Plockat fram

image

Idag har jag plockat fram julpyntet på jobbet. Den fulaste elljusstake världen har skådat, alltså. 😉 I år har jag sådan tur att (minst) en lampa gått sönder, så staken lyser inte. Ja, ja. Det tar jag itu med på måndag.* Idag hade jag inte tid att börja svamla med det – vi skulle ju äta julbord!

En buss packades full med anställda, och så åkte vi till ett fantastiskt julbord! Fem sorters lax (patén inräknad) och fyra sorters sill, samt en massa andra läckerheter. Jag har – som vanligt vid julbordsätande – nästan ätit mig medvetslös. Och jag var inte den ende som gjorde det… Vi var många som satt och stönade av mätthet i bussen på väg hem.

Väl hemma har jag fallit i julbordskoma och försökt sova av mig det värsta. Lyckades jag? Tja. Jag har sovit ett par timmar men har fortfarande svårt att nå ner för att knyta skorna. Nå, det går över. Så småningom. Det lilla obehaget var julbordet väl värt! 😉

Dagens förkylningsstatus: snorig och hostig. Tack och lov inte så mycket under julbordet, men desto mer efter tuppluren. Jag tror det ger med sig när jag är uppe och rör på mig igen.

[tags]julpynt, julbord[/tags]

*) Jag har en känsla av att jag kommer att få köpa en ny stake, då den säkert åkt i golvet i somras, när garderoben flyttades ut ur kontoret vid renoveringen. Mellan jularna ligger ljusstaken nämligen ovanpå garderoben.