Allmänt, Foto

Där

Fönster

Där, precis där inne, sitter jag och jobbar hela dagarna. Ser inte mycket ut för världen utifrån sett, men är helt OK invändigt (vilket jag visat tidigare). De eventuella små suddiga ”streck” ni kanske lägger märke till i bilden, är snöflingor som sakta och glest dalar ner från himlen. Vi kanske får en hel centimeter till idag? 😉

Min snorighet har lugnat ner sig en aning. Igår kväll fick jag beväpna mig med en rulle papper, så jag kunde snora mig vart jag än gick, för näsan bara rann och rann. Däremot nös jag inte, så den fasen är nog över. Hostan? Äähh, det är bara rökhosta. (Säger vi.) 😎

Efter en förträfflig lunch – från grillen, vad annat? – ser jag fram emot min mer spartanska middag. Te och smörgås står på menyn för kvällen, för nu gäller det att börja späka sig inför morgondagens julbordslunch. Resårmidja är ett måste, så jag har drabbats av ingenting-att-ha-på-mig-syndromet igen… Ett hett tips är att jag kommer att ha kjol eller klänning, med leggings under. Då är det väl resår så det räcker!

UPDATE
Den tänkta middagen blev en bjudpizza istället, då L och E var i stan och ville ha matsällskap. 😉

[tags]kontor, snuva, förberedd[/tags]