Allmänt, Foto

Morgonmys

image

I morse hann jag med lite morgonmys med froppisen i TV-soffan. Jag envisas nämligen med att se SVT:s morgonnyheter & väderprognos medan jag dricker mitt morgonkaffe. En lagom start på dagen.

Det blir en intressant dag på jobbet idag, då vi håller på att byta telefonväxel. Förutom att vi är mitt uppe i själva bytet, så ska alla utbildas i hur man använder de nya telefonerna (som jag visat i ett tidigare inlägg). Fler knappar med fler finesser, men på de här knapparna står det åtminstone i klartext vad de är till för. På de gamla telefonerna är det mystiska symboler på varje knapp.

Det blir inte lunch från grillen idag. Jag har matlåda med mig, då jag till slut – efter fredagens julbord – blev hungrig igen igår. Då lagade jag kycklinggryta i stora lass, så jag har nu matburkar för flera måltider. Jag måste ändå handla idag då mycket annat behöver fyllas på, förutom matvaror. Ska bara komma på någon sorts matsedel också…

[tags]morgonmys, telefontrubbel, lunchlåda[/tags]