Allmänt, Foto

Tisdag på riktigt

Vintervitt

Vi kör den avskalade stilen på jobbet, den som dyker upp i heminredningssammanhang då och då. Bara vitt, inga gardiner eller mattor, en enda tavla på väggarna, få möbler. Som att bo i en munkcell; det är bara tagelskjortan som fattas. :mrgreen: 

Titta noga på den extremt omoderna randiga soffan i förgrunden. 80-talet blir snart inne igen och då kommer vi att vara först med det senaste! 😆

OK, OK – jag ska inte döma ut inredningen totalt. Trots allt har vi fått nytt & fint inne på kontoren, det är bara korridoren som ligger lite efter. Gardiner finns och ska så småningom sättas upp, så fort Någon tar tag i det. Vi har Någon anställd men vet inte var Någon jobbar… (Inte med gardinerna i alla fall.)

Det är nog samma Någon som ska städa/tvätta/handla hemma hos var och en av oss, så det är inte konstigt Någon har fullt upp! Någon har visst en släkting, Ingen, som också dyker upp då och då… 🙄

Igår hade jag tisdag hela dagen, även om jag mycket väl visste det var måndag. Det kändes som tisdag. Det blir en lång vecka, det här, om jag nu inte fastnar och har tisdag imorgon igen.* Jag är inte alls orolig, då jag är vilse i tiden de flesta veckor. Det är liksom ett normaltillstånd för mig.

[tags]vitt, 80-tal, Någon, Ingen, tisdag[/tags]

*) Jag är däremot helt överens med mig själv – och omvärlden – att det är tisdag idag. Igen. Riktig tisdag.

2 kommentarer på “Tisdag på riktigt”

  1. Läste igår om inredningstrender 2013. Nu får vi ha myyyysigt igen! Så upp med gardinerna!
    Men soffan verkar vara i en helrätt färg – någon form av ”smutsig” pastell! 🙂

Kommentarer är stängda.