Allmänt, Foto

Snön ligger vit på taken

Snö

Endast Snigel är vaken… Nej, det blev inte rätt och absolut inte med sanningen överensstämmande. Ja, ja, jag ville bara visa det enorma snööverhänget jag har från hustaket innan det faller ner. Nu när solen börjat hitta fram igen, och snart börjar värma, så faller nog överhänget vilken dag som helst. Det kan räcka med en kraftig vindpust så är det borta.

Lunchen idag tog extra lång tid, bara för att jag lovat vara tillbaka en kvart innan jag var det… Kattrackorna ville förstås gå ut och göra-det-som-behövde-göras, och jag tycker det är pest att rensa kattlådan. Alltså gick de ut, först den ena och sedan den andra, medan jag väntade att respektive katt skulle komma in igen.

Det är för mycket begärt att tro att de skulle vara ute samtidigt, utan det tog sina dryga 20 minuter extra lunchtid att låta dem bli färdiga.* Tur jag har flex, även under lunchen! 🙄  Som tur var hade inte mitt besök kommit, innan jag var tillbaka bakom skrivbordet igen.

Vi har haft stora lunchbekymmer på jobbet, men nu verkar det vara som vanligt igen. Grillen här bredvid, där inte bara jag köper lunch (även om jag gör det oftast), hade stängt p g a reparationer hela förra veckan. Vi blev helt lamslagna – ingen grillmat?!? Vad skulle vi nu ta oss till? 😯  Tja, vi har fått laga egen mat eller äta på något av de andra matställena. Nu är ordningen återställd, men jag hade rester att äta hemma idag. Imorgon, däremot… *slickar mig om munnen*

[tags]snö, takras, katter, flex, lunch, grillmat[/tags]

*) Självklart ville de inte gå ut förrän jag själv var på väg att gå, förstår ni väl. Det tar faktiskt hela mattes lunch att bestämma sig för om man ska gå ut eller inte.

2 kommentarer på “Snön ligger vit på taken”

    1. Det är väl klart! Jag har även retuscherat bort ett par bilar, en häst, två kor och fem vilsna farbröder med varsin spark.

Kommentarer är stängda.