Allmänt

Lite info

Ni har säkert undrat vad jag har för mig då jag inte skriver något här under helgen. Tja, jag gör lite smått & gott:

 • tvättar och hänger blöt tvätt
 • tittar snett på den stora IKEA-påsen med torr tvätt som väntar vid vindstrappan = Vill. Inte. Vika.
 • gör ett långkok jag hittat hos Asta
 • kliar katt
 • ser TV, både live och inspelningar
 • bjuder son på middag
 • piffar till min blogg lite grann

Just det där med piffandet av bloggen kanske inte syns så mycket för er som läser den på datorn. Däremot är det en markant skillnad för den som eventuellt råkar läsa bloggen via mobilen. (Ni som har mig i era feeds ser ingen skillnad där, man måste gå in på själva sidan för att se skillnaden.) Min blogg har fått ett responsivt tema, den anpassar sig alltså efter var den visas. Nå, det där var lite överkurs om något ni säkert ändå inte kommer att använda er av – men jag är nöjd att ha fått det gjort!

Åter till vad jag har för mig denna helg: jag har INTE möblerat om. Inte än, är väl bäst att säga. Jag kanske får ett ryck senare idag. 😉 Däremot har jag – igår – hämtat ut ett paket från Ellos, som jag – i vanlig ordning – inte har öppnat än… Paket brukar få mogna några dagar innan jag öppnar dem, men jag tror faktiskt jag ska ta itu med saken redan idag.

På tal om paket jag beställt; ni minns klänningen från Zalando, som jag skickade tillbaka? Det funkade utmärkt att både köpa och få tillbaka pengarna via mitt Visa-kort – ingen pappersavi att vänta på. Smidigt! Däremot undrar jag vad de har för sig på Bonprix, för därifrån har jag bara fått bekräftelse att de tagit mot min order, men inget mer. Inget meddelande om leverans, och framför allt inget paket. Typiskt. 🙄

Nu: KAFFE!!!

[tags]allmänt svammel, responsivt tema, postorder[/tags]

2 kommentarer på “Lite info”

 1. Alltid trevligt med förändring! Verkar fungera bra. Berätta gärna vad du tyckte om långkoket! 🙂

  1. Hoppas nu att bloggen fungerar varje gång du går in! Jag har även plockat bort ett par plug-in jag inte behövde.

   Långkoket får ett eget inlägg. 😉

Kommentarer är stängda.