Allmänt, Foto

Lördagsnöje

Sjukbesök

A och jag åkte på sjukbesök under lördagen. Roligare än såhär blev det inte – det var ju skidor på TV!

Jag försökte koppla upp mig mot wifi:n men tyvärr behövde man betala för att få lösenordet. Hmpf. Då får det vara.

Vi snirklade dessutom runt efter smågator för att hitta en speciell affär, och det tog ett tag. Till slut hittade vi rätt, även om vi kom från ”fel håll”. Uppdraget fullföljdes och alla blev nöjda.

Kinamat

Efter det åkte vi iväg och åt kinamat. Gott! Det var länge sedan jag ätit kinamat (av en mängd olika orsaker) så jag njöt av varje rätt. Ja, jag tog förstås amatörvalet för den som inte kan bestämma sig: fyra små rätter. Jag ville nämligen ha både räkor, kyckling, fläsk och biff, så det var svårt att välja bara ett av alternativen.

Idag (söndag) har bror E varit förbi och visat upp sin nya (bättre beg) bil, så jag har fått känna och klämma lite på den. 😉 Med lite omsorg – t ex årlig service – kommer den att hålla länge. Han behöver en ordentlig bil, då han är mycket ute efter vägarna. Nu håller vi i familjen tummarna att den håller ihop bättre än hans förra (betydligt mer beg) bil gjorde…

[tags]sjukbesök, kinamat[/tags]