Allmänt

Drömtillvaro

Ibland drömmer jag helt vansinniga saker. 

För ett tag sedan (har jag tidigare berättat) drömde jag att jag blev rånad av en skicklig ficktjuv i Rumänien.* Natten till igår drömde jag att någon stulit mina skor, och jag bara grät efter skorna (!) hela tiden. Jag har även drömt något om att jag och de andra på min avdelning varit på kurs och körde vilse på vägen hem, då vi skulle ta en genväg.

Är det månne en (till…) medelålderskris? Vilsen, får börja från scratch, utan värdefulla tillgångar – anar jag ett mönster? Eller också har jag brutit mot den gyllene regel som säger att man inte ska äta sig proppmätt (paltkoma) innan läggdags… 🙄

På tal om mat så har jag ingen aning om vad jag ska äta till middag idag. Just idag har jag inga rester, så jag måste hitta på något nytt. Boring snoring. Det blir väl pyttipanna med stekta ägg** förutsatt att jag har någon pytt hemma. Annars får det bli något annat. Det är så himla tråkigt att bara laga mat åt sig själv. *djup suck*

[tags]drömmar, mardrömmar, medelålderskris, middagstips[/tags]

*) ”Rånad i Rumänien” – det låter som en dålig deckare, tycker ni inte det? 😉

**) Pyttipanna & ägg är min nödlösning vid middagsproblem. Snabbt och enkelt att laga till utan förberedelser, går lätt att steka mera om man blir flera.