Allmänt, Dagens outfit, Foto

Fredag

Dagens outfit

Äntligen fredag!

Så här ser jag ut idag: en gammal röd-och-vitrandig t-shirt under min nya mörkblå kofta från Ellos. Den har roliga knappar, som tyvärr inte syns så bra på bilden. De är av flätat läder, ungefär. Lite speciella, inte som vanliga knappar. Dessutom har koftan lappar av läder på armbågarna, vilket gör mig till en äkta Läderlapp! 😉 (För yngre läsare: Batman hette Läderlappen i svensk översättning förr i tiden.) Till detta har jag vanliga blåjeans, inget värt att visa.

Januari har svishat förbi, februari är här, och jag har vänt blad i väggalmanackorna både på jobbet och hemma. *gör vågen* Ibland glömmer jag det en vecka eller två eller tre… Eftersom jag hade onsdag igår (japp, ständigt dagvill) känns den här veckan väldigt kort.

Snöandet har lugnet ner sig en aning. Det har inte upphört helt, men det är mycket mindre mängder som kommer idag. Vi måste ha fått bortåt en halvmeter under onsdag-torsdag, men i morse hade det inte lagt mer än fem centimeter på broräcket. Det är dessutom kallsnö som är betydligt lättare att få bort.

Sådärja. Precis som i varje annan nyhetssändning avslutar jag efter väderrapporten. 😉

[tags]dagens outfit, Läderlappen, februari, snö[/tags]