Allmänt, Foto

Sorg

image

Min äldsta storebror – jag har två – förlorade kampen mot cancern igår kväll. 🙁

Efter två tidigare operationer, cellgiftsbehandlingar, strålning och massor av kämpaglöd gick det till slut inte att hålla emot längre. Före jul fick vi beskedet att den tredje hjärntumören inte gick att behandla, så nedräkningen började. Det har varit en period av toppar och dalar men nu är kampen över.

Trots allt han gått igenom, behöll han det goda humöret och hoppet hela tiden. De senaste veckorna har han legat på sjukhus, därav mina sjukbesök. Läget har snabbt försämrats på slutet, men jag hann träffa honom en sista gång, och ta farväl, i tisdags.

Vila i frid, Lasse!

[tags]sorg, cancer[/tags]

7 kommentarer på “Sorg”

  1. Vanligtvis är jag långrandig (i skrift, inte i tal…), men i sådana här fall vet jag aldrig riktigt vad jag ska säga så jag låter det bli ett enkelt ’jag beklagar’ och hoppas att du förstår.

Kommentarer är stängda.