Foto, Katter

Kattrakare

image

Låt mig presentera: madamen, den nyrakade katten!

Det syns inte på fotot då hon mest bara är rakad på undersidan, men oj så lite katt det blev kvar. Hon har numera en vinthundsprofil, sedd från sidan. 😉

Vi var inte helt och hållet vänner på onsdag kväll, efter veterinärbeöket med rakning på förmiddagen, men lagom till torsdag hade hon förlåtit mig igen. Inte nog med det: hon har kommit upp i mitt knä och tiggt om att bli kliad!!! Den som känner henne, och vet vilken integritet hon har, förstår hur oerhört detta är!!! Till och med froppisen blev helt förstummad!

[tags]rakad katt, tovor[/tags]

2 kommentarer på “Kattrakare”

  1. Fin kisse. Du förtjänar att bli straffad för att du rakade henne, kissar tycker inte om sånt. Min satt bakom böckerna i bokhyllan i två dagar för att förmedla till mig hur förtretad hon var.

Kommentarer är stängda.