Allmänt, Foto

Bakat med kärlek

image

image

Gissa om jag blev förvånad när jag skulle ta in dagens post. I postlådan ligger en plastpåse med en lapp fasttejpad utanpå: ”Öppna!”

I den hopvikta lappen stod: ”Hej kära du! Vi tycker synd om dig eftersom du inte fått någon rolig post idag. Därför ger vi dig detta bakverk. Vi gör detta för att förbättra världen och förgylla någons vardag. I hopp om ett bättre samhälle kommer vi att göra detta några gånger då och då. Vi hoppas att du kommer tänka på vad du gör för ditt samhälle. Tillsammans kan vi stoppa mobbningen! Bakat med kärlek.”

I påsen var två skivor chokladrulltårta?!? Kan man bli annat än glad av en sådan vänlighet, just när jag behövde det som mest? 🙂

(Jag har hört talas om gerillastickning, men gerillabakning var helt nytt för mig.)

[tags]överraskning[/tags]