Allmänt, Foto

Lön!!!

wpid-2012-01-27-07.59.10.jpg

Hipp hurra, lön idag! 🙂

Jag kommer att göra av med det mesta redan ikväll, framför min dator. Nej, inte onlineshopping, utan på den sida där banken fördelar mina pengar till alla andra som vill ha sin bit av kakan. *suck*

Om det blir någon krona över så ska jag till L på kurs/utbildning/seminarium/kalladetvadduvill imorgon, så då finns tillfälle att göra av med pengar på bokrean. Ja, kanske på något plagg också – jag är inte omöjlig. 😉

Egentligen borde jag ta itu med ”en-in-en-ut”-filosofin jag försökt införa tidigare, innan jag börjar shoppa loss bland vårnyheterna i klädbutikerna (gäller både online- och offlineshopping). Speciellt med tanke på vart jag ska senare under våren – i maj – där jag fick köpa extra väskor för att få med mig allt hem förra gången… :mrgreen:

[tags]lön, räkningar, bokrea, shopping[/tags]

8 kommentarer på “Lön!!!”

 1. Droppade inte lönen in i går på kontot? Annars är det väldigt sent med tanke på antalet bankdagar innan den siste i månaden. Vi fick vår tidigarelagd till i går. Jag brände 15000 direkt på månadsutgifterna.

  Glöm kläder. Det är böcker som gäller nu när det är bokrea.

  1. Det är endast före jul vi får vår lön innan den 27:e. Att februari är kort får vi leva med. 😉

   Trots att jag mer och mer själv gått över till ljud- och e-böcker så har bokrean ändå sin lockelse… Nu har jag inte kollat i förväg vad som finns, men jag brukar göra ”fynd” ändå.

  1. Jag försöker se det positiva: jag gillar ju att göra av med pengar! 😉

   Att det är roligare att shoppa upp dem, än att betala räkningar, får jag lära mig att leva med… 🙄

 2. Jag vill också åka långt västerut på shoppingresa!
  Men jag för nöja mig med en resa norrut om ett par veckor. Jag brukar ju kunna fynda där med! 😉
  Ses snart!

Kommentarer är stängda.