Allmänt, Foto

Hujedamig

Ärtsoppa

Jag har varit på resande fot. Först en stadig ärtsoppa (med pannkakor till efterrätt) på V, innan jag satte mig i bilen för den långa färden. Alltså, det är världens godaste ärtsoppa, garanterat hemkokt, och man får ta ”påtår” hur många gånger man vill. 😉

Skitväder

Bara för att det varit soliga och fina dagar tidigare under veckan, behöver ju inte det betyda att det vackra vädret fortsätter. Jag stannade på en parkering för att ta det här kortet i regnet (läs: för att ta mig en rök) så ni kan få en aning om hur våren visade sig idag. Innan jag nådde kusten snöade det, så vädret var lite ombytligt i alla fall. 🙄

Det var mörkt när jag skulle hemåt. Åååhhh, så jag hatar att köra bil när det är mörkt! 👿 Det måste vara åldern som börjat ta ut sin rätt, för jag ser så vansinnigt dåligt i mörkret och blir väldigt bländad av mötande bilar – för att inte tala om alla reflexskyltar och -pinnar längs vägen… Dessutom var jag livrädd att det skulle frysa på, eftersom temperaturen pendlade runt nollan.*

Tja, hemresan gick bra ändå, den enda halkan jag verkligen kände av var hemma på trappen… :mrgreen:

[tags]ärtsoppa, slask, mörkerkörning[/tags]

*) Visst fullkomligen skriker det ”tant” om mig? 😉 Kärring är jag redan.