Allmänt, Foto

Lågflygande

image

image

Plötsligt hörde jag ett surrande ljud, när jag var ute och rökte, innan en flygande figur dök upp runt husknuten. Jag hann precis dra fram mobilen och fyra av ett par foton innan h*n var borta igen. Så kan det gå. Inget oväntat besök, i alla fall. Det hade ju varit förskräckligt, eftersom jag inte dricker Gevalia*… 😉

Annars gör jag inte många knop den här helgen (heller). Tvätten hopar sig *suck* liksom dammråttorna *dubbelsuck*. Jo, jag har faktiskt gjort lite nytta idag: tömde, fyllde och slog igång diskmasken! Middagen ligger otinad i frysen, eftersom jag glömt ta upp den, så det blir antingen pyttipanna eller utemat idag. (Kycklinggryta är på gång, vilken dag vecka som helst. Jag ska bara tina kycklingen först.)

Som vanligt har jag under veckan haft en massa olika uppslag om vad jag skulle skriva om – ända tills jag satte mig vid datorn. Då var de borta. Nåja, det var inget världsomvälvande, så mycket kan jag lova. Ni har inte missat mycket. Mina tankar gör en del underliga krumelurer ibland, och allt hamnar (tack och lov) inte på pränt. 🙄

[tags]parafly, söndag, allmänt svammel[/tags]

*) Ni minns väl TV-reklamen för Gevalia, att det kaffet skulle bjudas på vid oväntade besök? Så illa vill jag inte behandla mina gäster.