Allmänt

Planering

Sådärja! Veckans middagsplanering är nu gjord!

Åtminstone har jag skrivit handelslista över vad som ska köpas när jag veckohandlar efter jobbet, eftersom jag gör det (veckohandlar) på måndagar. Sedan får vi se hur många av rätterna som kommer att tillagas – men det är en helt annan historia. 😉

Det är kallt idag igen. Kollade aldrig på termometern innan jag gick ut men det har snöat lite grann inatt, precis ett litet lager kallsnö ovanpå den blankis som fanns sedan tidigare. Hupp! 😯 Tur jag har sandat framför bron, så jag inte fäller mig igen. (Det är förstås det enda stället på min gård som är sandat, så jag ser fram emot vurpor på nya ställen – framför garaget, på den stora isknöl som bildats, t ex. Där gled jag iväg lite lätt i morse…)

Jag börjar vara shoppingsugen. Främst beror det på att jag måste vill skaffa lite nya svarta kläder till begravningen, och då kan jag ju passa på att beställa annat också när jag ändå håller på… Operation Utrensning-Av-Garderoben närmar sig, eftersom jag planerar att göra en ordentlig genomgång av vad jag behöver fylla på innan jag åker till USA, så jag inte kommer hem och inser att jag köpt sådant jag har mycket av men missat allt som verkligen behövde ersättas/förnyas.

Förra gången shoppade jag allt jag kom över, typ, men jag ska ha En Plan den här gången. Säger jag nu. *ha ha* Jag kommer nog att ha en massa dubletter med mig hem ändå, även om det ingår lite grann i Planen. (Baskläder i mängder, billiga och bra att ha.)

Jisses! Jag har sett för många avsnitt av What Not To Wear och Trinny & Susannah under helgen, inser jag nu. 🙄

UPDATE
Jag hann inte mer än göra klart matsedeln så kom första ändringen. Ja, ja, det blir kycklinggryta någon annan dag, antagligen onsdag. Om jag inte ändrar mig igen. Eller har mycket soppa över efter måndagsmiddagen.

[tags]middag, matsedel, veckohandla, halka, shopping[/tags]