Allmänt, Foto

Tjuvstart

Våfflor

Jag tjuvstartade med våfflor redan igår. Våffeldagen (Vårfrudagen) är ju imorgon, måndag, men då ids jag nog inte göra våfflor på kvällen. Vi får väl se hur det blir med den saken.

Självklart åt jag våfflorna framför TV:n, medan jag kollade på inspelningar, men jag försökte faktiskt senare sitta ute då och då under dagen i det fina väder som visade sig. En riktigt skön vårdag, speciellt som det inte blåste något. Inte där jag satt, i alla fall.

Tvätt

Idag tvättar jag – äntligen! Tanken var att jag skulle sitta ute mellan tvättarna, men idag är det betydligt gråare och – framför allt – blåsigare. Inget roligt väder alls. Men – håll i er! – båda katterna har varit ute en stund! *gör vågen* Froppisen har inte varit ut på länge, så hon behövde verkligen lufta pälsen. (Och oj så utmattad hon var när jag släppte in dem igen. Det var säkert jättespännande för henne att uppleva kontakten med yttervärlden igen. Nu sover båda katterna, som de soffkuddar de är.)

Jag passar på att ha lite frysrensning också, när jag ändå springer ner i källaren emellanåt. Till lunch ska jag äta ”kycklinggryta thai” och middag blir ”revben m pot o sås”. Imorgon tar jag nya tag med matsedel och veckohandling och allt som hör till.

[tags]våfflor, tvätt, frysrensning[/tags]