Allmänt, Dagens outfit, Foto

Måndag

Dagens outfit

En snabb dagens outfit för er som väntat på den: kofta från butik, linne, kjol & leggings från Ellos Plus. Skor köpta i Finland, halsband från Spanien, brosch från Ur & Penn (tror jag).

Jag kämpar med handelslista och matsedel för veckan, mest beroende på att jag inte vet om jag får påskgäst(-er) eller inte. Själv kan jag äta sill o ägg hela påsken, men andra vill nog ha variation i kosten.

Till min stora förskräckelse är det ju denna vecka som det är påskhelg! Jag hade för mig att det var först nästa vecka, och är i vanlig ordning helt oförberedd. Nå, det är inte lika svårt att slänga ihop ett påskbord som ett julbord, då påskbordet är betydligt nerbantat jämfört med allt som hör julen till. Bara jag har ägg hemma så löser det sig med maten. 😉

[tags]dagens outfit, matsedel, påskmat[/tags]