Allmänt, Foto

Present

Present

Jag har en Hemlig Presentlåda ståendes i köket, som jag måste komma ihåg att ta med imorgon… Ja, själva lådan är inte hemlig (äkta IKEA), men innehållet. 😉

Hux flux blev jag bjuden på middag imorgon, så min matsedel förskjuts lite grann. Alternativt gör jag något annat av korven, eller låter den mogna till nästa vecka. Den är ju ändå på burk.

Efter jobbet – som jag ändå smet 10 minuter tidigare ifrån – var jag och handlade i stort sett allt jag behövde för matsedeln jag gjort upp. (Ett par saker hade tagit slut, så dem får jag köpa senare under veckan, när varuleveranserna kommit.) Sedan har jag haft utrensning från grönsakslådan i kylen, slängt en del, skalat-strimlat-hackat annat och stoppat in i ugnen, burit ut sopor, ätit, köpt present och – hör och häpna – köat vid bankomaten! En sketen måndag före lön*!?! Efter klockan sju på kvällen?!? *skakar på huvudet*

Dessutom upptäckte jag att favoritgrannarna kommit hem igen. Jag trodde de skulle vara borta i två veckor, d v s över påsk, så jag blev mäkta förvånad när de redan var hemma. Hoppas det är jag som missuppfattat dem, så inget tråkigt har fått dem att komma hem i förväg. (Ska gå över dit, men inte förrän på onsdag. Jag har inte tid innan dess, men jag kanske springer på dem vid postlådan tidigare.)

Jag har även torktumlat den sista maskinen jag tvättade igår, eftersom det blev fullt på alla torklinor. Det rymdes inte att hänga allt på tork, så det är tur ibland att jag har tumlare. Nu återstår bara att få upp den torra tvätten (från kökssoffan) till garderoberna, alternativt den övriga ovikta tvätten, i sovrummet… 😉

[tags]hemlig present, veckohandling, grannar, tvätt[/tags]

*) Det är klart, en del får ju lön idag, den 25:e. Själv får jag vänta till onsdag, den 27:e, innan det rasslar in några pengar på mitt konto.

2 kommentarer på “Present”

    1. Det är lätt att rensa bort torr tvätt därifrån. Den vet jag vart den ska.

      Det är värre med diverse ”fynd” som växer fast där, i väntan på att hitta en annan (”rätt”) plats att flytta till. Mina IKEA-påsar brukar landa där ett tag. Några veckor/månader… 😉

Kommentarer är stängda.