Allmänt, Foto

Fika

Semlor

Semlor hör till det som kallas för ett typiskt svenskt fika. Dit hör även kanelbullar – och det var precis vad vi fikade efter kåldolmarna vi ätit till middag igår. Det märks att K är hemma i Sverige på besök. 😉

Jag åkte hem till Byn och hämtade E, som var bjuden på samma födelsdagsfirande som jag, och vi åkte iväg till en trevlig kväll. Födelsedagsbarnet K blev glad över sina presenter och tror att de ryms i väskan när hon åker tillbaka över Atlanten igen. (Jag erbjöd mig att de annars ryms i min väska, som kommer att vara betydligt mer lättpackad när jag åker dit än när jag åker hem…)

Filtad froppis

 

Jag hade köpt två filtar i nepalesisk jakull åt K. Tunna, smidiga, färgglada, jättevarma och HELT okliande. Inte nog med det, jag köpte två åt mig själv också… 😉 Här poserar froppisen (på min mage) under den ena filten, för att visa hur sköna de är.

Idag kom lönen in på kontot – hipp hurra – och ikväll ska jag betala räkningar (inte lika roligt men ett måste). Sedan får vi se om det blir något kvar att sätta guldkant på tillvaron med.

[tags]semlor, fika, födelsedag, jakull från Nepal, lön[/tags]