Allmänt, Foto, Katter

Hjälpsam

Hjälpsam

-Vänta så ska jag lukta på det du har i morrhåren!

Mer hjälpsam än så blir hon inte, den lilla fetknoppen. Madamen hade varit på morgonprommis och kom hem med frost i morrhåren. Genast var froppisen på plats och brydde sig.* Lite gulligt av dem i alla fall, att posera i solen utan att blodvite uppstod… 😉

Dagen är solig och fin, och framför allt: LEDIG! Jag klämde in en extra ledig dag eftersom jag kände för det. Nu ska jag bara försöka komma igång med något vettigt. Hmmm. Jag kan ju förstås parkera mig ute i solen också, det är ju ett alternativ.

Planerna för påsken är lite…”luddiga”. Middagsgäster idag (de får frestelse), samt kanske möjligen eventuellt imorgon (ett annat gäng). Eller också kommer de (det andra gänget) någon annan dag. *suck* Jag har försökt handla hem det som behövs för eventuella besökare, men den färska laxen envisas med att vara slut varje gång jag går till affären. Idag är det påfyllning av varor (insidertips 😉 ), så jag ska nog få tag i all den lax jag behöver.

Annars känns kyckling som bra påskmat, men den är i frysen. Jag behöver ett dygns framförhållning på den. Planerar någon sorts kycklinggryta, men vi får väl se vad det blir. Kan precis lika gärna bli ”bara” ugnsstekt kyckling.

Nog med matprat nu. Jag kommer att äta under påsken, punkt slut.

[tags]sol, vår, ledig, påsk, lax, kyckling[/tags]

*) Jag vet inte hur det är med resten av Sverige, men här i Snigelland säger vi antingen att man ”bryr sig om”, vilket betyder att man visar medkänsla ( = positivt), eller också att man ”bryr sig”, vilket betyder att man lägger sig i andras angelägenheter ( = negativt). Alternativt säger vi ”jag bryr mig int’ ” vilket betyder ”det skiter jag i”. :mrgreen:

2 kommentarer på “Hjälpsam”

    1. De slåss om vem som ska få stå närmast kameran, förstår du väl!

Kommentarer är stängda.