Allmänt, Foto

Shoppat

Sjalar

Jag borde ha säkerhetsbälte, hänglås och kortspärr på min plånbok. Nu har jag gjort det igen! Shoppat, fast jag lovat mig själv att hålla köplusten under kontroll tills jag åker på semester.

Idag blev det två sjalar, på Konsum, då jag ”råkade” gå förbi den yttepyttelilla ”klädavdelning” som finns där.* Det syns inte riktigt på bilden, men den övre har stjärnor i svagt rosa på vitt, den andra är – som ni ser – randig. Tyvärr Som tur var fanns den inte i rosaprickigt, den prickiga fanns bara i blått, men den kunde jag låta bli att köpa. Jag och rosa… 🙄

Inte nog med det; jag har idag även öppnat och provat det som kom i paketet från Ellos, som jag hämtade ut häromdagen. Där var inte bara rosa kläder 😉 utan lite baskläder i olika färger som jag behövde pigga upp garderoben med. Till mitt försvar kan jag säga att jag shoppat (nästan) bara från rean.

På tal om min kommande semester, så var min blivande värdinna förbi till mig idag, tillsammans med sina föräldrar. Jag bjöd på en rysligt god Jansson, inte en smula blev kvar. Bra – då slipper jag Jansson bland matresterna som kommer att samlas allt eftersom påsken fortskrider. Det är många dagar kvar, som jag bunkrat mat inför. Jag inser att den efterlängtade sillen med ägg och potatis som jag lagt in i matsedeln kommer att utkonkurreras av annat jag köpt, och sedan glömt bort när jag skrev matsedel…

[tags]shopping, sjalar, rosa, baskläder, rea, Janssons frestelse[/tags]

*) Klädavdelningen består av en hylla med nylonstrumpor, sockor, kalsonger, trosor, och så ett ställ med mössor, halsdukar, vantar och sjalar bredvid. Jag brukar då och då ”råka” gå förbi sjalarna för att se om något nytt kommit in.

2 kommentarer på “Shoppat”

    1. Vilken tur att jag inte är ensam om att ”synda” emellanåt! 😎
      Glad påsk, du också!

Kommentarer är stängda.