Allmänt, Dagens outfit, Foto

Tisdag

The tunika

Så här ser den alltså ut, tunikan jag råkat beställa två ex av. 😉

Dagens jobb: överraskande stort bortfall av personal idag. Jag vet varför: de satte sönder kaffemaskinen före påsk och törs nu inte komma tillbaka till jobbet… :mrgreen: Något har – i vilket fall som helst – hänt med kaffemaskinen under påsken, för den fungerade inte alls idag. Här pratar vi KATASTROF med stora bokstäver, för är det något som absolut måste funka på ett jobb, så är det kaffet.*

Jag försöker få ihop en matsedel. Det vill sig inte idag. *suck* Jag har noll idéer och ingen inspiration alls. Kanske möjligen eventuellt att jag gör kycklinggryta någon dag, då den inte blev tillagad under påsken. Måste bara komma ihåg att ta upp kycklingen från frysen först… 🙄

Tänk att sommartiden gör så stor skillnad! Nu är det ljust mycket längre på kvällarna, och det dröjer inte länge innan det är ljust på nätterna också. 🙂 Ljuset ikväll tänkte jag utnyttja till att vika tvätt (ja, ni läste rätt!) och börja rensa i garderoberna. Bara för att jag varit ledig i fem dagar ska ni inte inbilla er att jag gjort sådana tråksysslor under min lediga tid. Nej, dem sparar jag tills jag jobbar igen. 😉

[tags]tunika, kaffemaskin, matsedel, sommartid[/tags]

*) Lugn, vi löste det genom att gräva i köksskåpen för att hitta våra gamla perkulatorer.

4 kommentarer på “Tisdag”

  1. Bra att du har två- då behöver du ju inte tvätta (och vika) just denna modellen så ofta… 😉

    1. Om den blir en favvis så får jag tvätta och vika den riktigt ofta! 😉

  2. Jag läste fel. Vika tvätt?! Nej, jag läste absolut fel! För var skulle annars världen vara på väg? 😥

    1. Tja… *hmmm* *harkel* Nu blev det faktiskt inte så att jag började med tvätten, trots mina goda intentioner. Jag lät världen stanna där den var och tar itu med tvätten ikväll (onsdag) istället!

Kommentarer är stängda.