Allmänt, Foto

Dagens

Kaffe framför TV:n

Det här är ungefär vad jag klarar av idag. Kaffe & TV. Glöm klädvikning, matlagning och annat: jag har så jääääkla ont idag igen. Jag har provat byta från Ipren till Alvedon, men det är lika lönlöst med båda. Att hosta, skratta eller andas djupt är bara att glömma, liksom vissa rörelser. 🙁

Men jag ska inte tråka ut er, alla har sina egna krämpor att tampas med. Det vackra vädret fortsätter så jag sitter periodvis ute och lyssnar på slutet av ljudboken jag hållit på med ett tag. Glömde ta med den i bilen igår, men jag vill att den ska ta slut någon gång så jag får börja på nästa (av en annan författare). 😉

Dagens middag blir kyckling i ugn, då jag inte orkar börja med den kycklinggryta som var planen från början. Eftersom sträckningen på bröstkorgen sitter på höger sida och jag är högerhänt, så kan jag inte göra vissa saker. Jag KAN inte hacka lök eller grönsaker med vänster hand utan att riskera fingrarna på högerhanden… Oj, nu gnällde jag igen! Sorry! 🙄

UPDATE
Oj, vilken cliffhanger ljudboken slutade med!!! 😯 Nu kan jag knappt vänta tills nästa bok i serien kommer!

[tags]ont, sträckning, vårväder, matlagning[/tags]

2 kommentarer på “Dagens”

  1. Ta fulldos Ipren och fulldos Alvedon, det är rekommendationen även från sjukvården. Ett tips i detta är att låta det gå ett par timmar mellan Ipren och Alvedon, för då får man jämn fördelning av smärtstillande över dygnet. Så länge man har ont och inte tar fulldos av dessa båda typer av läkemedel, så tar det också längre tid innan man återhämtar sig.

Kommentarer är stängda.