Allmänt, Foto

Smycken

Smycken

Det tog lite drygt två timmar. men nu har jag sorterat smyckena som legat på hallbyrån i evigheter. Jag har dessutom gjort Fynd i korgen med tidigare sorterade smycken, plus att jag hittade en påse (från J C Penney’s) med några halsband och örhängen i – som jag totalt glömt bort… 😉

För att inte halsbanden ska trassla ihop sig, har jag börjat använda små plastpåsar att förpacka dem i. Samma med örhängen, som annars lätt tappar sin äkta hälft. Nu är det enkelt att krafsa runt bland plastpåsarna för att hitta något att hänga runt halsen eller kroka i öronen. Jag har lagt fram två par örhängen att välja och vraka mellan imorgon, då jag inte ikväll kunde bestämma mig för vilka jag skulle använda. 😉

En del smycken blev lite omarbetade; jag bytte krokar på ett par örhängen och gjorde en brosch av några gamla smycken jag inte kommer att använda i sin ursprungsform igen. Försökte reparera en halskedja också, men det är mer tveksamt om det lyckades. 😕 Jag har inte riktigt rätt verktyg för sådant pillrande, men tror det håller lite bättre än det jag försökt klämma ihop med bara fingrarna.

Vad gör man inte för att slippa vika tvätt? :mrgreen:

[tags]smycken, sortering, plastpåsar[/tags]