Allmänt, Foto

Vår

image

Japp, våren är kommen och bilen är skitig. Det hör ihop. Nu är den ändå inte allra värst – vänta bara tills jag varit efter grusvägarna hem till Byn – men den skulle behöva tvättas både utanpå och inuti.

Annars händer inte mycket. Jag jobbar, äter och sover – och inte mycket mer. Just nu sitter jag och väntar på att en äppelpaj ska bli färdiggräddad. Potatis- och purjosoppan jag gjorde till middag var supergod, som omväxling till allt det mediokra jag serverat den senaste tiden. Matlagning är inte min starka sida, men jag är en jävel på efterrätter (speciellt äppelpaj)! 😉

Muskelsträckningen ger sakta men säkert med sig. Jag kan numera göra nästan allt jag brukar göra. Har inte provat vika tvätt eller dammsuga, även om gudarna ska veta att det skulle behövas, men tror det blir för mycket framåtrörelse i nuläget. Ett par dagar till, så…

Efter en så lindrig skada som en sträckning, blir jag mer och mer imponerad av att Tom Jones uppträdde med brutet revben (han hade halkat i badkaret, enligt tidningarna) den där gången för två år sedan. The show must go on, heter det ju, och det gjorde den! Få se om vi hittar något annat roligt att åka till under den här sommaren; syrran, svägerskan och jag? De Tre Musketörskorna. :mrgreen:

[tags]vår, äppelpaj, muskelsträckning, Tom Jones[/tags]