Allmänt, Foto

Snabbledig

Ljusgården

Den nya ljusgården i en av galleriorna.

Jag bestämde mig snabbt för att ta ledigt på eftermiddagen. Jag. Var. Så. Less. Vid lunchtid packade jag mina pinaler och drog iväg mot L, för 1) först en shoppingrunda och 2) sedan middag med B och J. 🙂

Shoppandet gick alldeles utmärkt! Jag fick tag i det jag var ute efter – och en massa annat som jag inte visste jag ville ha innan jag såg det… *harkel* Ja, så går det ofta med mina shoppingrundor, just den där sista biten (med sådan jag inte visste jag ville ha). Jag gjorde av med pengar med ljusets hastighet, och som extra bonus hade jag p-böter på bilen när jag skulle åka hem. Ja, ja, det är smällar man får ta. 😉 Jag är glad och nöjd ändå!

Planerna för helgen är – inte helt oväntat – tvättvikning samt genomgång av garderoberna.* Jag har redan börjat ta farväl av några plagg, helt osentimentalt. Det är sådant jag vet att jag inte kommer att använda igen, av en eller annan orsak.

[tags]shopping, p-böter, vika tvätt[/tags]

*) Det är som sagt planer. Man vet aldrig. Rätt vad det är så dyker det upp något annat som måste göras först. Eller någon som måste få besök. Eller vad som helst annat som håller mig borta från tvätten. Ni börja kunna det vid det här laget, eller hur? :mrgreen: