Allmänt, Foto

Lördagsnöje

Tvätt att vika

Japp – plötsligt händer det! Jag har vikt tvätten! *gör vågen* Dessutom har jag börjat en mindre utrensing av kläder jag inte längre kommer att använda, men det tar mer tid än jag räknat med.*

Tänkte göra som så, att sopsäcken får stå kvar i sovrummet och så slänger jag allt eftersom jag kommer på varför jag inte ska/vill ha kvar vissa plagg. Det är svårt att komma ihåg exakt vilka plagg som ska bort, så jag tar det pö om pö. En del tröjor/toppar har t ex blivit kortare och bredare efter tvätt 😉 men jag minns inte vilka (och ids inte börja prova vartenda plagg nu).

Nysulade sandaler

En sak jag kom ihåg att köpa igår var nya innersulor till sandalerna. De gamla var så urtrampade och nötta att det nästan gått hål (!) i dem, så det var på tiden.

De här sandalerna är riktiga favoriter: resårremmar…! Inget som klämmer eller skaver även om fötterna sväller! Perfekta att ha under flygresan, då man måste ta av sig skorna i säkerhetskontrollen – och det ska gå fort att få på sig dem igen. Man ska ju hinna ikapp sin väska & jacka på rullbandet också.

Ikväll har jag roat mig med att hänga in rena koftor i hallskrubben. (Jag har ett par stycken under hatthyllan också, samt en eller annan i tvätten.) Mitt behov av koftor verkar vara ordentligt fyllt. Jag har just nu inte mindre än 16 (sexton!!!) koftor i skrubben. Köpstopp för koftor, alltså. Om jag nu inte råkar snubbla över någon exceptionellt snygg kofta under min shoppingresa, förstås… 😉

[tags]vika tvätt, sandaler, koftor[/tags]

*) Detta gäller alltså de kläder som sedan tidigare samlats i mitt sovrum. I torkrummet i källaren finns ännu mer ren & torr tvätt, men den sparar jag till imorgon. Eller någon annan dag. 😉