Allmänt, Foto

Härligt!

Solhörnan på bron

Idag skiner solen och det är varmt och skönt ute på bron. Jag har laddat hem en ny ljudbok så jag har något att roa mig med när jag sitter ute och vänder näsan mot solen. 😉

Det har varit ett par varma nätter nu, då det inte har frusit på under kvällen och natten. Det gör att snön tinat med halsbrytande hastighet, utan att det blivit översvämning efter gatan!?! Möjligen kan det bero på att det under flera veckor tinat lite grann dagtid för att sedan frysa på under natten, så smältvattnet har hunnit undan? Nå, det är ännu mycket snö kvar, så risken är inte över.

Tvätten som var ren och torr i källaren är numera på väg upp till garderoberna i sovrummet. Den har bara pausat i hallen först, innan jag kånkar upp den en trappa till. Ytterligare koftor har dykt upp och jag har nog 20 stycken totalt. *harkel* En viss utrensning kan komma att ske även bland koftorna, men det är inte helt säkert. Vi får väl se hur det utvecklar sig. 🙄

Nej, nu är boken i MP3-spelaren. Jag ska gå ut och sola!

[tags]Blunda hårt, John Verdon, vårväder, koftor[/tags]