Dagens outfit, Foto

Dagens detalj

Armband

Idag har jag på mig något nyinköpt (från i fredags): ett armband!

Jag har svårt att hitta armband som passar runt mina feta armar, så jag köpte helt enkelt ett par vristlänkar istället (en guldfärgad och en silver). De passar utmärkt att använda runt armen! På den här är det en fyrklöver, ifall det inte syns på bilden. Den silverfärgade har ett par små glitterstenar, typ Cubic Zirkonia (a k a äkta fusk).

Halsband

Det här halsbandet är en gammal favorit, upphittad vid smyckesrensningen förra veckan. Notera även de små glitterstenarna runt halsringningen på min t-shirt – jag är en riktig skata, gillar allt som glittrar!

Nu är det sista gången den här t-shirten används, då den hör till de kläder som ska rensas bort. Ville bara använda den en sista gång. (En glittersten har trillat bort och tröjan har en fläck på magen.)

Dagens outfit

Nya gråa byxor, beställda från antingen Ellos, Bonprix eller Haléns. Hittade dem vid tvättvikningen under helgen… 🙄 De är inte lika mörka i verkligheten som de ser ut på bilden, men jag skyller på belysningen.

Koftan, som har olika färg på varje bild jag tagit, är inte riktigt lika ljusrosa som på den här bilden. Det spelar ingen roll, den ska också rensas ut. (Bara 19 koftor kvar! 😯 ) Gammal, urtvättad, nopprig. Som jag, ungefär. 😉

[tags]dagens outfit, armband, vristlänk, halsband, t-shirt, kofta[/tags]

2 kommentarer på “Dagens detalj”

Kommentarer är stängda.