Allmänt, Foto

Löningslördag

Timmer

Jag har varit på resande fot idag. Först av allt, innan jag knappt hunnit få mig morgonkaffe, kom A inrusande och drog ut mig för att se vad han köpt: en högtryckstvätt och en våtdammsugare. Nu finns inga ursäkter för att inte ha en bil som är ren både in- och utvändigt!

Sedan drog jag iväg mot K, för att köpa kattmat. Som av en händelse hade jag gjort upp med syrran att vi skulle åka på shoppingrunda, hon och jag. Jajamensan, vi har varit 1) på marknad, 2) i Gallerian och 3) på kinarestaurang. Sedan blev det en tvåtimmarsavrundning med kaffe hemma hos dem innan jag åkte hem igen.

Tom burk

Jag har fått en förskottspresent av syrrans dotter A! 🙂 På burken står det: ”Oh my God! My mother was right about everything!” – och det stämmer ganska bra! 😉 Jag har allt eftersom åren gått insett att jag blir mer och mer lik morsan. Ibland kan jag komma på mig själv med att säga något och i samma sekund tänka: ”Herregud, det är precis vad morsan skulle ha sagt!”

Fylld burk

Jag hittade genast ett användningsområde för burken. Det går inte för sig att ha en tom burk bara till prydnad, inte hemma hos mig… (Det betyder att om jag tömmer den måste den omedelbart fyllas – bara så ni vet.)

Halvvägs till K stannade jag till i M för att kolla på (och ev köpa) en rutig flanellskjorta. (Lång historia.) Jag kom ut från affären med en grå sweatshirtjacka istället – jag vet inte riktigt vad som hände…?!? Så kan det gå när batteriet i MP3-spelaren tar slut och jag måste köpa nya.

[tags]kattmat, shoppingrunda, present[/tags]

2 kommentarer på “Löningslördag”

  1. Man kan lugnt sätta sig ner och vänta in den dag ens EGNA barn kommer till insikt om att mamma har rätt… Men varför ska det behöva ta så lång tid??? 😉

    1. Lugn, den dagen kommer. Om inte förr, så när de flyttat hemifrån. 😎

Kommentarer är stängda.