Allmänt, Foto

Snöslask

Aprilväder

Se snöslasket breda ut sig över den framtinade gräsmattan – aprilväder… 🙁

Ja, ja, det är som det ska vara. Det är valborgsmäss imorgon, så vad passar bättre än lite snö? Jag tänker inte stå ute vid någon majbrasa, däremot hade jag planerat att grilla. Hmmm. Nå, det löser sig. I värsta fall har jag ju grill i ugnen.

Veckans matsedel är klar. Inga kulinariska mästerverk alla dagar, men någon form av lagad mat i alla fall. (Ni vet väl att det kan finnas spår av kött i Denniskorvarna? 😉 ) Det är ännu för kallt att bara leva på fil och smörgås, alltså fixar jag middagar även denna vecka.

*fnissar* Efter mitt senaste sminkinköp (i lördags) tänkte jag prova lägga en diskret makeup till jobbet idag. Jag, som ALDRIG använder smink, inte ens mascara!* Det tog lite tid, eftersom jag är fruktansvärt ovan att hantera alla grejer, men det blev ganska bra.

Min nya (svindyra) foundation, lite penna vid ögonfranskanten, mascara, en dutt rouge på vardera kinden och läppglans – och ingen har sett det! 😆 Flera har tittat konstigt på mig och frågat om jag gjort något med håret, men kan inte sätta fingret på vad som är annorlunda. *fnissar ännu mer* Diskret, var ordet.

UPDATE
Till slut, under lunchen, var det en som faktiskt frågade rent ut vad det var som var annorlunda med mig idag! *he he*

[tags]snöslask, matsedel, makeup[/tags]

*) Jag tål inte riktigt mascara utan brukar få rinniga röda ögon, men har provat någon gång – när jag varit hemma – att bara måla de övre fransarna, och det har hittills gått bra. (Varför bara hemma? Jo, för då kan jag tvätta bort det med riktig sminkborttagning så fort ögonen börjar klia.)

2 kommentarer på “Snöslask”

  1. Här är en till som nästan aldrig använder smink. Jag har alltid haft problem med olika krämer. Foundations och allt vad det heter. Slutar alltid med att ansiktet är fullt med blemmor. Konstigheter vi utsätter oss för egentligen.

    1. Alltså, på den tiden jag sminkade mig varje dag (för många år sedan) fanns det möjligen puder, inget annat, till själva ansiktet. Numera är det en djungel av produkter: primer, concealer, foundation, m m – gaahhh!!! 🙄

Kommentarer är stängda.