Allmänt, Foto

Grillpremiär

Utegrill

Valborgsmässoafton hade jag och svägerskan E grillpremiär hemma hos henne. Jag släpade dit diverse matvaror, trots att hon hade ett välfyllt kylskåp. Lite kan jag ju bidra med själv!

Karrékotletterna hade jag lagt i marinad kvällen innan, och potatisen (till potatissalladen) hade hon kokat i förväg. Sedan var det bara att släpa ut grillen och tända den, så var middagen snabbt färdig. Det var gott, och det var mycket – så mycket att vi ringde in bror E att komma och äta när vi såg honom komma hem till sig. (Farbror K hade också blivit bjuden, om han varit hemma.) Jag fick mycket rester med mig hem…

A kom förbi till mig idag, efter att han varit till L för att shoppa och hälsa på B och J. Vi slappade ihop ordentligt på varsin soffa och sov ikapp i ett par timmar. 😉 När vi vaknade började jag med middagen, så det blev en sen middag idag.

Jag har inte tvättat bilen efter gårdagens regniga grusvägar, men får se om jag ids börja med det ikväll. Jag kanske gör det imorgon istället, då A kan visa mig hur högtryckstvätten fungerar. Han påstår att den är idiotenkel att använda, men jag kommer säkert att sätta sönder den om jag börjar utan honom. 😉

[tags]grillat, tvätta bilen[/tags]