Allmänt, Foto

Hemma igen

Så var resan över för den här gången. Det var både tråkigt och roligt att åka hem igen: vi har haft en underbar resa, men hemma är hemma, det går inte att komma ifrån. Tio dagar var alldeles lagom; jag hann inte få (alltför stor) hemlängtan. Lite svårt att sova utan katt, men det gick bra ändå. 😉 (B har hört mig snarka…)

20130523_214559

Så här ser två humrar ut när jag ätit upp dem… Jag glömde fota innan jag högg in.

Syrran och jag har bott och ätit förstklassigt, minst elva stjärnor på en femgradig skala! 🙂 Det ingick privatchaufför som även tjänstgjort som tolk, guide och reseledare. Jag har utnyttjat tillfället till att inte lyfta ett finger i onödan (shame on me!) och har firat min 50-årsdag med den här resan. På själva födelsedagen blev jag ändå uppvaktad, även fast jag sagt att det inte behövdes. De är så gulliga, syrran och K & B! 🙂

image

En passande present! Läs: cat crossing.

Här hemma har värmen härjat svårt under hela tiden vi varit borta. Nytt värmerekord varje dag, typ, medan vi – som var på semester – vissa dagar haft bara 2-3 plusgrader på kvällar och nätter. Nå, all shopping har skett inomhus, så regn och kyla har inte bekommit oss. Till slut vände vädret och det var ordentligt varmt den dagen vi skulle åka hem – förstås. 🙄

Alla presenter jag hittills delat ut har blivit förtjust mottagna, och jag har fått visa upp mina nya kläder. Inga nya skor den här gången, då mina fötter och underben svällde likt bulldeg varje dag av allt promenerande. Jag orkade/iddes inte börja försöka prova skor.

B hade precis blivit sjukskriven p g a den foglossning hon dragits med under graviditeten, så hon kom och hämtade mig på flygplatsen och skjutsade hem mig! 🙂 A hade skött om katterna bra, men froppisen ser lite mager smalare ut än innan jag for. Det visade sig att han minsann inte handmatat henne med godbitar framför TV:n – det förklarar saken… Hon har säkert inte haft någon aptit i värmen heller, för madamen ser också smalare ut. Tänk er själva att gå i päls i 30-gradig värme! 😉

[tags]resa, värme, hemma igen[/tags]

2 kommentarer på “Hemma igen”

 1. 1. Fick du hyra ett extra jumbojet för att få hem alla inköp?

  2. Vad hände med hummerskalet – åt du upp det också? Så tomt på tallriken…

  3. Välkommen hem! Du har inte missat något. Prinsessbröllopet är inte förrän nästa helg.

  1. 1. Nästan… B ville verkligen se hur jag skulle få ner alla inköp i en enda extraväska, men K är packspecialist så det var t o m plats för mer! Liiite övervikt blev det, men det brydde sig inte flygbolaget om – den här gången.

   2. Hummerskalen är lite svårtuggade och svårforcerade (du ser väl nötknäpparen?), så de slängdes i en stor plastbunke på bordet, utom bild.

   3. Tack! Tur att du håller reda på sådant åt mig! Vilken tur jag shoppat nya, snygga kläder! Nu fattas bara inbjudan, så är jag klar!

Kommentarer är stängda.