Allmänt, Foto

Sanningens ögonblick

20130522_175214

Idag kommer sanningen att uppenbara sig: får jag plats i väskorna med allt jag shoppat eller måste jag a) skaffa ytterligare en extraväska eller b) lämna tillbaka fler saker? Spänningen är outhärdlig. 😉

Som ni säkert redan förstått, på grund av min uppdateringsfrekvens, så har jag haft fullt upp hela tiden. Ja, inte bara jag, utan alla andra inblandade också. K skjutsar glatt omkring syrran och mig mellan galleriorna, B tog ledigt under helgen (lördag – måndag, då det var Memorial Day), men idag ska vi ha ”hemmadag”.

Det betyder att vi kanske möjligen eventuellt åker till närmsta (infoga valfritt butiksnamn här) om vi glömt något viktigt. Alltså, vi kommer att åka en liten sväng. Inte mer än tre timmar shopping. :mrgreen:

Packning står högst på listan över saker som behover göras idag. Tömma mobilen på bilder så syrran kan ta med sig en minnespinne hem är också ett måste. Inte nu för att jag tagit så många bilder, men jag kan dela med mig av de få jag har. Imorgon bär det av hemåt, så fredag förmiddag är vi hemma igen om allt går enligt planerna.

UPDATE
Allt rymdes i väskorna, men den största (lånade) väskan ligger på gränsen till att vara för tung. Vi får se hur det går. I värsta fall får jag flytta saker mellan väskorna.

[tags]packning, shopping[/tags]