Allmänt, Foto

Kampen mot katthåren

image

Det är ju så att, det som inte finns på Walmart är inte värt att söka efter… Ungefär. 😉 Jag sökte – och fann – inte mindre än tre olika sorters redskap att ta bort katthår från kläderna med (de funkar säkert även på hundhår).

Uppifrån och ned är det:

 • gummiborste, med tunna mjuka piggar
 • vante, av en sorts strävt tyg
 • roller, av klistrigt gummi som man spolar av under vattenkranen efter användning och sedan använder igen och igen

Jag har en gång i tiden haft något som liknade rollern, men den manicken är försvunnen. Den här rollern hade dessutom en liten miniroller i handväskeformat (hopfällbar!) som extra bonus i förpackningen.

Den otroliga värmen har släppt taget om oss nu. Vaknade i morse av att kall skön luft stormade in genom de öppna myggfönstren, så jag plockade ur dem och stängde fönstren. 17 grader inomhus är en lagom temperatur, jämfört med de 27 grader som var tidigare… Som tur var har jag varit bortrest större delen av värmeböljan, då jag inte gillar att ha för varmt. Väderprognosen visar soligt men inte lika varmt resten av veckan, så en grå dag var precis rätt idag.

På jobbet har jag fullt upp varje dag. Idag glömde jag ett möte jag skulle gå på, så de fick ringa efter mig. Jaghadeegentligenintetid – men vissa saker har högre prio. *rycker på axlarna* Nu är det gjort och jag kan ju låta bli att försova mig imorgon, för det gjorde jag idag… Det är farligt, för risken är stor att hjärnan blir kvar på kudden medan jag själv rusar till jobbet.

[tags]katthår, gummiborste, vante, roller, värme, försova sig[/tags]

4 kommentarer på “Kampen mot katthåren”

 1. Köpte du städtofflorna också????
  Snart har du ju ett barnbarn som kan krypa runt i en
  sparkdräkt av microfleece och städa åt dig.
  Eller du kanske vill städa innan????

 2. Mot katthår: Fuktig Wettex som man drar över klädesplagget eller sofftyget och så vidare. Enkelt, billigt och faktiskt mest effektivt.

Kommentarer är stängda.