Allmänt, Foto

Hårding

Ovillig

Det är tur jag är en hårding, som inte räds att ta i med hårdhandskarna när det behövs. Den här stolen ska demonteras, packas och returneras. 🙄

Stolen bjuder på hårt motstånd, men med hjälp av en hammare ska det nog gå bra. Och tre armar. Och tålamod, vänner, tååålamod. Just nu har jag lite för lite av den varan – mer kaffe behövs för att jag ska komma igång.

Natten blev lång – eller kort, hur ni vill tolka det – då jag fått låna senaste Dan Brown av E. Varje avsnitt (ungefär) slutar med en cliffhanger, så jag tänkte hela tiden: -Bara ett avsnitt till, bara ett till… Så småningom gav jag upp läsandet, inte för att jag ville utan för att jag måste, så jag har hunnit sova en liten stund i alla fall.

Här har vi midnattssol nu, med nätter lika ljusa som dagarna. Jag, som är dagvill sedan tidigare, blir nu även vilse i tiden. Vadå inte klippa gräset? Det är ju ljust ute! Oj, är klockan så mycket – redan?!? OK, grannarna kanske inte gillar att jag drar igång gräsklipparen vid halv tolv på natten… 😉

UPDATE
Jodå, efter en rejäl dos av koffein (och nikotin…) lyckades jag ta isär stolen och packa den. Det blev lite plast & kartong över, men överblivet material slängde jag ner i lådan innan jag tejpade igen den. *harkel*

[tags]hårding, demontera stol, Dan Brown, Inferno, midnattssol[/tags]