Allmänt, Foto

Bling

image

Blingad körsbärsblomning.

Idag har jag – äntligen – blingat min mobil med blinget jag köpte i USA. Det har legat på köksbänken och väntat på att jag skulle ta mig tid. Det gör lite skillnad, men jag önskar jag haft och använt det när mobilen var ny, innan jag nötte bort det glansiga ytskiktet längst ner på mobilskalet… Nå, det är fint ändå – jag är nöjd!

Jag har kört bort returpapper och -burkar, samt pantat flaskor och burkar jag hittat i skåpet under diskbänken. Sedan rann min ork och iver av mig, och inte mycket mer blev gjort, men nu är det ”bara” kvar att slänga ut mattorna, dammsuga och moppa av golven så är jag klar med städningen. Tvätten behöver förstås vikas, men det är ett kroniskt tillstånd. Jag har torr tvätt i källaren – igen. 🙄

Som semesterläsning har jag just nu både en ljudbok och en e-bok, och jag har hunnit både läsa och höra andra böcker innan jag började med dessa. Sommartid är lästid, så enkelt är det. Inte undra på att jag inte får något gjort! 😉 OK, med ljudböcker kan jag göra annat medan jag lyssnar, men det går inte med e-böcker. Där måste jag faktiskt lägga ifrån mig boken innan jag kan göra annat.

[tags]bling, mobil, returpapper, pantflaskor, semesterläsning, Polis, Jo Nesbö, Flyktpunkten, Val McDermid[/tags]