Allmänt, Foto

Tisdagsmys

image

Morden i Midsomer, ett glas rosé och lite chips – tisdagsmys en semesterkväll med regnet smattrande mot fönsterblecket.

Jag har ägnat hela dagen åt att göra ingenting alls, förutom att ladda ner en ny ljudbok och besöka goda vänner. Det har varit varmt mest hela tiden, även om det varit grått väder och blåst. Inte så varmt att det gått åska (inte såvitt jag vet) men jag har kunnat sitta utomhus utan kofta större delen av dagen.

Ikväll väntar jag på att en tvätt ska bli färdig (kuddar) så jag får trycka in den i tumlaren, och stoppa in nästa tvätt (fler kuddar) i maskinen. Ja, förutom att jag ser TV och småmyser i soffan, förstås. 😉

Sovmorgon till efter 10 ger en viss förskjutning av dygnet. Och det är inte första dagen det händer (sovmorgonen, alltså), men jag har ju semester och får sova hur länge jag vill. 😆

[tags]Morden i Midsomer, tisdagsmys, Polis, Jo Nesbö; , tvätt, kuddar[/tags]

2 kommentarer på “Tisdagsmys”

  1. Gött med semster!
    Vi hade semesterfirare på besök igår.
    Så vi fick anledning att dricka vin en tisdag 😉

    1. Jag gnetar fortfarande på med samma vinflaska (fredag idag) men har tänkt göra slut på den ikväll. Så jag kan börja på nästa… *suck*

      Jag, som inte druckit vin på hundra år, fick (olika) flaskor med rosévin till 50-årspresent. Det går att dricka, lite i taget, om det är väl kylt. Då framträder inte smaken av kattpiss så mycket… 🙄 Jag sover väldigt gott efter ett enda glas, så jag dricker det i medicinskt syfte. :mrgreen:

Kommentarer är stängda.