Allmänt, Foto

Lilja

image

Jag fick en lilja av A när jag hälsade på henne. Hon har alltså gröna fingrar, vilket inte jag har.

Just nu funderar jag på i vilken rabatt jag ska försöka trycka ner den här enda blomman, bland allt ogräs, men det lutar åt att det blir altanrabatten som får äran att bli utsmyckad. Poängen med en lilja är att den dels är flerårig, dels sprider sig av sig själv. Hos andra, alltså. Vi får väl se hur det går hos mig… 😉

[tags]lilja[/tags]

2 kommentarer på “Lilja”

  1. Liljor är vackert! Hos oss brukar jag dock få plocka lite liljebaggar på våren för att de inte ska bli uppätna. Liljorna alltså inte baggarna.

    1. Jag har noll koll på skadeinsekter, så det ska bli intressant att se hur det går med den här liljan. Förutsatt att jag får den i jorden innan den dör, förstås. 🙄

Kommentarer är stängda.