Allmänt, Foto, YouTube

Gulleplutt

Baby

Inte kunde vi vänta tills den nya familjen fick komma hem från BB, A och jag, utan vi drog iväg och kollade på minimänniskan idag! 😆

Herregud, jag hade glömt bort att de är så små från början – och då är han ändå ingen liten baby, utan ganska normal i storlek. Definitivt inte liten.

De blir nog kvar ytterligare någon dag, då B blivit sydd och knappt kan sitta. Det underlättar livet hemma om man kan böja sig framåt och ta upp sådant man tappat på golvet… 🙄

Nå, nu har ni fått se Världens Åttonde Underverk! Åter till ordningen! 😉

Sommarmarknaden börjar imorgon, vilket gör att trafiken går i en strid ström förbi efter min gata ikväll, eftersom Storgatan är avstängd för all trafik sedan kl 18:00. Nu har macken stängt (affären stängde redan för en timme sedan) så nu börjar det lugna ner sig. Själv har jag köat i en liten kö vid bankomaten ikväll, istället för att köa i en lång kö imorgon. Jag har bunkrat kaffe, cigg och kattmat, så jag kommer att klara marknaden utan större problem. :mrgreen:

Redan ikväll hittade jag ett marknadsstånd jag tror jag måste besöka ordentligt någon av dagarna. Jag har ju utvecklat ett visst sjalberoende (när jag väl började använda sjal) och såg att mitt emot bankomaten hade de ett stort utbud av olika sjalar… Hmmm. 😉

Här är sommarmarknaden Årets Höjdpunkt. Själv är jag ganska less själva marknaden, med massor av krimskrams, men det är en stor hemvändarhelg, som gör att man springer på gamla bekanta man inte sett på åratal. Det är trevligt under dagtid, men kvällsnöjena får vara för min del numera. Jag orkar inte med fyllare eller hög dunkadunkamusik längre. (Men jaaa, jag ÄR en gammal hagga.) Det är i alla fall väldigt trevligt att sitta på bron eller ljugarbänken och se folk traska förbi efter gatan, då det här annars är ett väldigt lugnt område, där jag känner igen nästan varenda bil och person som rörs efter gatan i vanliga fall.

[tags]baby, barnbarn, sommarmarknad, Agneta Fältskog, Gulleplutt[/tags]

4 kommentarer på “Gulleplutt”

 1. ”Sådant man tappat på golvet”? Menar du att B kommer tappa plutt i golvet p.g.a. förkylningen?! 😯

  1. Man kan aldrig vara för säker… 😉

   Hon kände sig som en brottsling när de fick åka hem från BB idag. De släpptes bara iväg utan att någon ifrågasatte att de tog en baby med sig! 😆

   1. Det är väl underförstått att man måste lämna tillbaka bebisen varje kväll? Hur ska man annars kunna sova? Är man förkyld så är man!

    1. Tyvärr är det ingen returrätt på bebisar.

     Annat än för mor- och farföräldrar – de kan lämna tillbaka bebisen till ordinare skötare (föräldrarna) när som helst. Speciellt när det är dags för blöjbyte. (På bebisen.)

Kommentarer är stängda.