Allmänt, Foto

Dimmigt

Dimma

Dimman låg tät i morse när jag steg upp, men lättade snabbt. En kvart efter att jag tagit bilden kunde jag se hus och träd längs hela gatan igen. Nu märks det att det är höst, även om jag kämpar emot så gott jag kan – klädmässigt. Det är så skönt att använda klänning istället för jeans, inget som klämmer eller trycker någonstans. 😉

Just idag har vi en filminspelning på orten – faktiskt på gatan utanför jobbet –  och ett sammanträdesrum som ligger precis utanför mitt kontor är utlånat som sminkrum. Här springer en massa okänt folk i korridorerna och är lagom vilsna. Spännande!*

Froppisen är antingen rädd för flugor, eller också jagar hon dem. Jag kan inte bestämma mig för vilket, men om hon stöter på en fluga inomhus, så springer hon som en galning. Tyvärr är flugorna så snabba att jag inte hinner se om hon springer efter eller före dem, men springer gör hon. 😉

Jag gjorde isterbandslåda igår till middag, men den blev något av en besvikelse. Jag glömde salta och peppra grädden som skulle hällas över, så anrättningen blev – trots isterbandens sälta och röksmak – ganska menlös. Nå, jag får krydda efteråt. Det fungerar, det också.

[tags]dimma, höst, filminspelning, flugor, isterband[/tags]

*) Nej, jag har inte anmält intresse som statist. Inte för att jag är kameraskygg – tvärtom – utan för att jag inte har tid att vara ledig. Annars hade jag nog slagit till och försökt få mina ”15 minutes seconds of fame”.

UPDATE
Inte kunde jag låta bli! När chefen lovade att vi fick vara statister på betald arbetstid, så slog jag till! Så nu får vi vänta på att se hur många scener jag blir bortklippt ifrån… Jag statistade bara före lunchen, då jag absolut inte har tid för mer frånvaro efter den. Jobbet kallar!