Allmänt, Foto

Pudrad bil

Puder på bilen

Så här blå är min bil. Med orange puder ovanpå.

Haha! Jag gjorde det idag! :mrgreen:

Varje morgon parkerar jag min bil i en speciell ruta på den stora allmänna parkeringen utanför jobbet. Oftast står den kvar där hela dagen, men idag åkte jag hem på lunchen, och när jag kom tillbaka var rutan upptagen. Parkerade på andra sidan parkeringen istället utan att tänka speciellt mycket på det.

Självklart klev jag ut från jobbet när dagens slit var över, gick fram till bilen i ”min” ruta och tryckte på lås-upp-knappen på bilnyckeln. Jag hörde ett klick i låset – lite dovare än vanligt – och ryckte i dörrhandtaget. Dörren var låst?!? Förvirrad tryckte jag ännu en gång på nyckeln, hörde låset dovt, och drog i handtaget igen. Fortfarande låst?!?

Då trillade poletten ner…! Det var ju inte min bil – den stod på andra sidan parkeringen! Det var därför låset lät så konstigt. 🙄

Till mitt försvar ska sägas att den bil jag försökte bryta mig in i var blå, visserligen mörkblå, men ändå. Den var också täckt av ett lager orange damm från björkar, precis som min, så jag reagerade inte.

Som tur var, var den åtminstone inte larmad. Jag hade ju skitit ner mig av skräck om den bil jag trodde var min hade börjat tjuta som en siren, då min bil inte har larm.

Mina två jobbarkompisar som bevittnade det hela fick sig ett gott skratt, i alla fall. Det bjuder jag på! 😉

[tags]bilar[/tags]