Allmänt, Dagens outfit

Det gick!

Halleluja! Jag rymdes i den jeans jag sökte fram i morse! 🙂 *gör vågen*

Dessutom sökte jag fram en vit sommarblus jag köpt på rea förra hösten* men glömt bort att använda i somras… Tja, den låg under en massa andra kläder och väntade på att strykas – och så gick det som det gick. Nu är den på kroppen, visserligen fortfarande ostruken (och tusen gånger skrynkligare än när jag lade den i strykhögen…) men lätt och skön i tunn bomull, med ett linne under.

Idag är en grå dag. Ingen sol, ingen värme att tala om, disigt i luften trots att morgondimman lättat för länge sedan. Det luktade höst när jag var ute. Måste vara fukten som gör det. En perfekt dag att göra köttgryta på! Jag har inget recept till den, utan slänger i det jag tror passar. På gott och ont; den kan bli dålig, eller den kan bli bra – och då har jag ingen aning om vad jag satt i, så jag kan aldrig göra om den. 🙄

[tags]jeans, blus, dagens outfit, grått, köttgryta[/tags]

*) Den har ett ”syskon” som också ligger i samma strykhög… Även den oanvänd. Fy på mig! 😉